مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موجر

باسلام
صاحب خانه بعد از یک ماه از موعد تمدید قرارداد درخواست رهن کامل را دارد در صورتی که تا سال های گذشته اصرار بر اجاره داشتند، سال گذشته اجاره 3100 و پول پیش 33 میلیون بوده و امسال با منت که رهن کامل بالای 200 میلیون هست شما امسال 200 میلیون کامل باید پول رهن بدهید، آیا اختیار این تبدیل از قرارداد را دارد؟
طبق گفته دولت تهران 25 درصد افزایش رهن و اجاره دارد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله در صورت خاتمه قرارداد قبلی انعقاد قرارداد جدید تابع شرایط حدید است