مشاوره حقوقی رایگان - اتمام قرارداد رهن و اجاره

با سلام خدمت شما ببخشید سوال داشتم قرار دادن رهن و اجاره مسکن ما 5 مرداد امسال تمام شده صاحب خانه هم بیش از 50 میلیون تومان به ودیعه اضاف کرده و هر چه مهلت خواستیم برای پرداخت مهلت نمیدهند و می گویند جریمه دیرکرد از رهن خانه کسر میکنند با توجه به شرایط کرونا که باید سه ماه بعد از اتمام قرارداد با ما تمدید کننده ایا همچین کاری را می توانند انجام دهند که از پول رهن کسر کنند یا با توجه به شرایط کرونا همچین عملی غیر قانونی هست هیچ جوری هم صاحب خانه کوتاه نمیاد حتی برای وام ودیعه مسکن کرونا هم ثبت نام کرده ایم اما هیچ جوره صاحب خانه کوتاه نمی اید و میگوید از رهن جریمه کم میکند لطفا راهنمایی کنید ایا لازمه که به شورای حل اختلاف مراجعه کنیم و شکواییه بنویسیم یا صاحب خانه باید طبق قانون سه ماه به ما محلت دهد ممنون میشم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تا سه ماه میتوانید تمدید کنید بنا به اعلام ستاد کرونا و در تهران 25 درصد و در سایر شهرها تا 20 درصد افزایش ممکن خواهد بود