مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و خسته نباشید خدمت شما، من خانومی 30ساله هستم که 11سال هست زندگی مشترک دارم، از همسرم پرونده ی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما، من خانومی 30 ساله هستم که 11سال هست زندگی مشترک دارم، از همسرم پرونده ی کیفری دارم که استخوان ترقوه ی کتف و استخوان داخل مفصلی پای من را در درگیری شکانده و پرده های جفت گوش هایم پاره شده است، وکالت طلاق هم دارم از همسرم، اما چون 3 فرزند دارم نمیخواهم طلاق بگیرم، اما میخواهم با بچه هایم زندگی کنم و همسرم منزل مستقل از خودش برایمان بگیرد و هفته ای 1بار فقط به دیدن منو بچه هایم بیاید و به خاطر بچه هامو ابروی خودم نمیخواهم طلاق بگیرم، همسرم هم قبول کرده که برای خودش واحدی اجاره کند، چگونه میتوانم از همسرم تعهد بگیرم که وقت و بیوقت نباید به منزلی که برای من گرفته بیاید و تا کی میتوان اینگونه جدا زندگی کرد

پاسخ ها :

یک وکیل

تعهد مانع حقوق حقه اشخاص نبوده در این مورد بلا اثراست