مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

سلام در شرکت به عنوان ویزیتور به مدت شش ماه مشغول به کار بودم. و قراردادم یکساله بود. بیست روز قبل ترک کار اطلاع دادم و دو روز قبلش استعفانامه دادم. حقوق ماه آخر رو چندروز بعد دادن الان بعد از 45روز میگن استعفات قبول نیست ترک کار کردی و باید برگردی. عیدی و پایان کارم رو نمیده. در ضمن یه چک ضمانت دستشون دارم. لطفا راهنماییم بفرمایین.

پاسخ ها :

یک وکیل

به قرارداد مراجعه فرمایید اگر مقرر کرده شرط استعفا با موافقت طرف قرارداد باشه این حق محفوظ است اگر شرط نشده باشد به هیبت اداره کار مراجعه فرمایید