مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره کتک زدن زن توسط شوهر

با سلام من یک زن 29 ساله هستم دارای 3 فرزند که تو روستا زندگی میکنم همسرم در بعضی اوقات یعنی بعضی وقتها شده ماهی دو یا سه بار من رو تا شکستگی استخوان میزنه چرا که سر کار با برادرش یا هر کس دیگه ای بحثش بشه برمیگرده سراغ من به دلایل واهی من رو میزنه من اوایل سکوت می کردم به خاطر زندگیم و بچه هام
الان من چه جور تعهدی ازش بگیرم توی دادگاه یا پاسگاه که دیگه من رو نزنه ....
فرم خاصی داره راه چاره نشونم بدین ممنونم

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

شما فقط هر بار كه كتك ميخوريد به پاسگاه و پزشكى قانونى مراجعه و اقدام قانونى كنين تا شوهر شما محكوم به ضرب و جرح عمدى شود و متعاقبا تقاضاى طلاق بعلت عسر و حرج و سوء فتار همسر نماييد

پرسشگر :

ممنونم آقای کیائی

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

فرم خاصی نداره تعهد در حضور شهود بگیرید وکالتی هم بگیرید اگه تکرار شد بدون نیاز به اثبات حق طلاق دارید