مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به عدم ضرب و جرح همسر

با سلام با اینکه من و خانومم هم و دوست داریم و هنوز در دوران عقد هستیم ولی خانواده همسرم دخالت فراوان دارند طوری که با برادر خانومم و پدر خانومم دعوام شد خانومم در یک دوراهی قرار گرفته چون پدرش گفته من بیماری قلبی دادم یا من یا همسرت با این وجود پدر خانومم گفته اگه شوهرت بیاد و تعهد دستنویس عدم ضرب و شتم بده و تو رو دیگه نزند من راضی ام که بری خونه خودت با این که من این کار رو نکردم و با همسرم خوب هستم نظرتون چی هست؟ آیا در آینده مشکلی برای من پیش میاد یا نه؟ ممنونم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر در آینده تعهد علیه شما در پرونده طلاق استفاده خواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با مشاور خانواده در این خصوص صحبت داشته باشید چرا که اگر اقدام به ضرب و‌جرح داشته باشید همسرتان میتوانند از شما تمکین نداشته باشند