مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلای امانت

با سلام
بنده طبق قرار، 46 گرم طلا را نزد فروشگاهی که در حال حاضر طلافروشی است رو امانت گذاشته ام و مبلغی را وام گرفته ام.
طبق قرارداد تایپ شده، که شامل پنج قرارداد است و امضا طرفین و تاریخ هم دارد.
اقساطم به پایان رسیده و قسط ها تماما پرداخت شده. البته دیرکرد هم دارم ولی طبق صحبت دو طرفه قرار بر این شد که حساب کنند و من پرداخت کنم که طلا را تحویل بدهند.
تمامی پیام ها که از طریق واتساپ رد و بدل شده موجود می باشد و همچنین قرارداد ها.

ولی الان نزدیک به 90 روز است که امروز و فردا میکنند و جواب پیام ها را نمی دهند. طلافروشی هم که منشی ایشان هستند جواب درستی نمی دهند.
با این شرایط آیا به طور قانونی میتوانم برای پس گرفتن طلا اقدام کنم؟
چکار باید انجام بدهم.

با تشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در صورت داشتن دلیل می توانید هم کیفری وهم حقوقی اقدام نمایید.