مشاوره حقوقی رایگان - ادعای فروشنده زمین مبنی بر مغبون شدن و طرح دعوی پس از 2 ماه

سلام بنده شخصی ساکن شهر هستم و 3ماه قبل، از فردی زمیندار، قطعه ای زمین را به قیمت 20 میلیون تومان خریداری کرده ام که 10 میلیون همان موقع پرداخت شد و در قولنامه قرار شد که 10 میلیون دیگر در پاییز پس از برداشت محصول پرداخت شود (در قولنامه در مورد حق فسخ و یا ساقط کردن خیار غبن چیزی ذکر نشده)، سپس پس از گذشت 2 ماه فروشنده ادعای غبن کرده و اظهار دارد که قیمت واقعی زمینش بیش از 40 تا 50 میلیون بوده است، حال نظر به اینکه فروشنده، خود و نزدیکانش مَلّاک و زمیندار میباشند و ادعای غفلت از قیمت واقعی زمینش با شرایط شغلی نامبرده در تعارض است، ایا این تعارض شرط کافی برای باطل کردن این دعوی و ساقط شدن خیار غبن میباشد یا خیر؟ همچنین اگر ایشان زمین خود را پس بگیرند، با توجه به ناارامی های اخیر اقتصادی ملزم به پرداخت خسارت بعلت نگه داشتن پول نقد ما بمدت 2 ماه میشوند یا خیر؟ و اگر بله چقدر؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

امکان‌ طرح‌ دعوی فسخ‌ به جهت‌ غبن‌ را دارند و در مقابل شما میتوانید به عنوان دفاع به شغل ایشان‌ و آگاهی از قیمت استناد کنید
در صورت فسخ امکان مطالبه خسارت وجود ندارد