مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدن موتورسیکلت توقیف شده

سلام، موتورسیکلتمون به دلیل نداشتن کلاه ایمنی توقیف شد، زمان تحویل گرفتنش از پارکینگ دیدیم که کلی آسیب بهش وارد شده و چندجاش شکسته که مبلغ ریالیش حداقل 3 میلیون تومان هست، آیا میشه از این بابت شکایت کرد؟ اگه بله لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام چناتچه میتوانیدثابت کنید عامل ورودخسارت متصدی پارکینک بوده وبعبارتی قبل ازورودبه پارکینک سالم تحویل داده شده است باتقدیم دادخواست مطالبه خسارت باجلب نظرکارشناس ازطریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید.