مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مال غیر

با سلام، من به جرم انتقال مال غیر به یکسال حبس و جریمه نقدی هم به دولت هم به شاکی محکوم شدم (جمعه زیر صد میلیون میشه). میخواستم بدونم با قانون جدید کاهش مجازات ها ، من میتونم تخفیف یا تعلیق بگیرم؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. کلاهبرداری زیر100میلیون وجرایم درحکم کلاهبرداری(مثل اتتقال مال غیر),حداقل مجازات قانونی به نصف تقلیل یافته وجزو جرایم قابل گذشت شده است.درصورت رضایت شاکی,برای شما موقوفی اجرا صادرمیشه ودرصورت عدم رضایت شاکی,درخواست اصلاح رای را ازدادگاه صادرکننده رای قطعی بنمایید.