مشاوره حقوقی رایگان - محجور شدن

سلام حدود دو سال پیش داییم زمینهای مادرم رو بدون اینکه ما بفهمیم با امضا و اثر انگشت از اون برد و بجاش زمینی بی ارزشی به او داده تا یک سال و نیمی ما نفهمیدیم که معامله کردن ولی مادرم از لحاظ روحی محجور بوده هم شش ماه پیش بود که گواهی محجور بودن رشید رو گرفتیم الان ما میتوانیم بریم و اون قرارداد رو فسخ و تقسیم ترکه کنیم ...... با تشکر از تمام وکلا و مسئولین محترم.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر در زمان معامله محجور بوده بله معامله فاسد و باطله موفق باشید

پرسشگر :

نه الان محجور شده

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درزمان محجوریت معامله باطل است.موفق باشید

علي  شادمان

علي شادمان :

سلام اگه تاریخ حجر قبل از تاریخ انعقاد قرارداد باشه قطعا معامله قابل فسخ میباشد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر ثابت کنید دوسال پیش محجور بوده قابل برگشت است ولاغیر.یاالله