مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی با تهدید

سلام، خواهر من شوهر داره و یک پسر 12 ساله داره. چند سال پیش شوهرش، دوستی را به خانه برای استعمال تریاک میاره. بعد از گذشت چند ماه خانواده ی نامزد آن دوست، برای تحقیق به شوهر خواهر بنده مراجعه می کند و ایشان میگوید که اون تریاک مصرف میکنه و نامزدی وی بهم میخورد. از آن موقع با سیاست وارد زندگی خواهر بنده شده و بعد از مدتی به گفته ی خواهرم با تهدید که فیلم ازت گرفتم او را مجبور به رابطه می کند و این که اگر تن ندهی برادر و پسرت را میکشم یا اسید می پاشم. حالا هم از وی اخاذی میکنه. تا امروز که خواهرم رو تهدید میکنه و ایشان کارش به بیمارستان کشیده میشه و بهمون میگه داستان چیه.
حالا ما چطور می تونیم از شر وی راحت شده بدون این که شوهر خواهرم بفهمه؟

پاسخ ها :

رابطه جنسی با تهدید به انتشار فیلم خصوصی تهدید به انتشار فیلم خصوصی تهدیل به قتل فرزند تهدید به قتل برادر تهدید به اسید پاشی تهدید با فیلم برای اخاذی اخاذی با فیلم خصوصی ایجاد رابطه با تهدید اخاذی تهدید