مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و تهمت توسط برادر

سلام عرض ادب.
بنده سوالی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
من و برادرم به دلیل یک سری مسائل مالی اختلاف داریم. ایشان به بنده بدهکار است و بنده نیز اقدام قضایی کرده ام.
حالا به هر طریقی برای بنده مزاحمت ایجاد میکند و به دلیل اعتیاد و مشکل روحی روانی هر روز برایم یک دردسر درست میکند و واقعا امانم را بریده.
دائم پیام های تهدید آمیز برای من و پسرم ارسال میکند وحرف های رکیک میزند.
به خانواده همسرم زنگ میزند و فحاشی می کند.
خانواده همسرم بسیار آدم های متشخص و با اصالتی هستند.
میرود شکایت سرقت از من می کند.
مامور درب منزل میاورد و هیچ کدام هم به نتیجه نمی رسد. واقعا روح و روانمان را بهم ریخته.
خواهش میکنم راهنمایی کنید که بنده چیکار کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
در صورت وجود مدارک و یا شاهد شما میتوانید از ایشان به مراجع قضایی شکایت کنید