مشاوره حقوقی رایگان - سلام شکایت از صاحب سند خودرو

سلام من یک خودرو قسطی خریدم که تو قولنامه که نوشتیم نوشته اخرین چک پاس شد سند میزنم بنام من باهاش تماس گرفتم ‌گفت چکو پاس کن تا اخر هفته بیام بزنم بنام منم نه سند دستم بود نه وکالتی گفتم بیاد تو محضر بزنه بنام پولشو میزنم به کارتش و قبول نمیکرد الان رفته چکو فرم زده من باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام شما طبق توافق مندرج در مبایعه نامه می بایست و چک چک را پرداخت نمایید چنانچه در جهت تنظیم سند فروشنده اقدامی نکرد می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند را مطرح نمایید