مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام‌
4 ماه قبل ماشینمو فروختم به یک آقا در قبال یک پراید به ارزش 25 میلیون و یک چک 32 میلیونی و 4 میلیون نقد و 5 میلیون قرار شد بعد یک هفته پرداخت کنه طبق قولنامه نمایشگاه چنانچه ایشون سر تاریخ چک پاس نشود معامله فسخ و ثمن معامله برای فروشنده خواهد بود که نه چک پاس کردن نه اون مبلغ 5 میلیون پرداخت کردن، چک برگشت زدم دادم به وکیلم اونم اقدام کرد اما بجای فسخ معامله رفت درخواست وجه و توقیف ماشین داد که رای قاضی بر توقیف ماشین و درخواست وجه به نفع من صادر شد با این وجود رفتیم دادخواست کنسل کردیم و دادخواست مربوط به فسخ معامله و برگشت ثمن معامله به فروشنده رو دادیم الانم پرونده رفت شورا حل اختلاف.چندتا سوال برام پیش اومده خواستم راهنماییم کنید
1.پرونده چرا شورا حل اختلاف رفت؟
2.مراحل یا روال پروندم چجوری میشه؟
3.دادخواست قبلی کنسل کردم مشکلی برای درخواست فسخ معامله بوجود میاد؟
4.امیدی هست من به ماشینم برسم؟
خواهشا جواب بدین خیلی ممنونم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.1-تقویم خواسته ای که دردادخواست درج شده,بمقداریست که درصلاحیت شورامی باشد2و3و4-با تقدیم دادخواست مطالبه وجه وصذور رای,بطورضمنی, حق فسخ را ازخودتان ساقط نمودید.لذا بنظرباید دادخواست شما رد شود.

پرسشگر :

با سلام ممنونم از پاسخ شما
نمیشود یا راحلی نیست که دادخواستم رد نشود؟
اگه دادخواستم رد شد چکار کنم به حقم برسم؟

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

شما وكيل داري وًاون بهتر ميتونه بهت كمك كنه اگه قيمت تا بيست ميليون بوده در صلاحيت شوراي حل اختلاف خواهد بود