مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو

با سلام.
یک دستگاه پراید مدل 95 بی رنگ در پارکینگ محوطه مسکونی، پارک بوده. یک سمند با آن برخورد میکند و درب سمت شاگرد رو از سمت گلگیر جمع میکنه و رنگ قسمتی از درب فرو ریخته. از قیمت ماشین کم میشه. افسر هم بر سر صحنه حاضر شد. اما سوال بنده این است، آیا اگر شکایت کنم تامین افت قیمت شامل پراید 95 میشه؟ ارزش هزینه دادرسی و کارشناسی دادن رو دارد یا که نه؟

پاسخ ها :

دریافت افت قیمت خودرو در تصادف افت قیمت خودرو پراید خسارت افت قیمت خودرو افت قیمت خودرو خودرو خسارت