مشاوره حقوقی رایگان - خسارت افت قیمت خودرو

سلام. افت قیمت شامل پراید 90 می شود یا نه؟ یک ال نود به پشت سمت راست ماشینم زد و کلا رفت داخل و نابود شد. سوال دیگه این که ما بیمه رفتیم خسارت دریافت کردم من فقط کپی کروکی دارم.آیا به کپی کروکی برای شکایت کفایت کنم؟ آیا محل تصادف شکایت کنم یا محل زندگی خودم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دادگاه محل تصادف رفته وشکایت خسارت افت قیمت ماشین را بدهید