مشاوره حقوقی رایگان - وصیت

سلام و خسته نباشید.
من پدرم در زمینی خونه ای ساخته که سه دنگ را به نام من کرده و سه دنگ به نام پدرم است. در ضمن سند زمین هم در گروی بانک جهت وام است. پدرم میخواهد ان سه دونگ خودش را طوری تنظیم کند که بعد فوت به من تعلق بگیره. البته به بقیه وارث ها هم حق شان را داده. الان باید به چه شکلی تنظیم شود؟ می شود در دفتر اسناد تنظیم کرد با توجه به اینکه زمین در گرو بانک است؟
اگر به صورت دست نوشته بنویسد و شورای محل و شهود امضا کنند هم اعتبار دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است در دفتر اسناد رسمی 3 دانگ را به شما صلح کنند