مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی توسط بنیاد شهید

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای گرامی!
پدر من در سال 68 در حین برگشت از مرخصی به سنندج، 3 روز قبل از اتمام خدمت، تصادف کرده اند و توسط ناجا جانباز شناخته شده اند، اما بنیاد شهید تایید نکرده اند. در ضمن همرزم وی که در همان سانحه بوده اند توسط بنیاد شهید جانباز شناخته شده اند. (پدر من بعد از اتمام مراحل درمان به یگان خود مراجعه و مدتی را خدمت کرده اند تا کارت پایین خدمت خود را گرفته اند.) اما جانبازی پدر من تایید نمی‌شود. دیوان عالی نیز شکایت گذاشته‌ایم، اما رد میکنند. از وکلای گرامی خواهانم که به ما لطف کنند و به ما مشاوره بدهند که چگونه اعتراضمان را مطرح کنیم که جانبازی تایید شود؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

استان فارس،جهرم

احراز جانبازی حین خدمت عدم تایید جانبازی توسط بنیاد شهید احراز جانبازی جانبازی بنیاد شهید