مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جانبازی

با سلام
اینجانب به عنوان بسیجی فعال در سال 1381 در حین اجرای برنامه فرهنگی پایگاه مقاومت بسیج جهت نصب پرچم اباعبد الله الحسین (ع) بالای تابلوی پایگاه مقاومت دچار برق گرفتگی ناشی از اتصال میله پرچم به سیم برق شدم و آسیب دیدگی شدیدی از ناحیه دو دست و پای چپ و قسمتی از سینه گردیده ام. اما با وجود داشتن حکم مأموریت در زمان وقوع حادثه به دلیل نداشتن بیمه غرامت درآن زمان و علی رغم تعیین سطح سلامت اینجانب، در کمیسیون 134استخدامی سپاه به عنوان معلول حین خدمت معرفی شدم آیا میتوان با توجه به (ماده 1،تبصره1،بند ج)آینامه خدمات رسانی به ایثارگران در تعریف ، «جانباز: کسی که سلامتی خود را در راه تکوین، شکوفایی، دفاع و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و کیان جمهوری اسلامی ایران، استقلال و تمامیت ارضی کشور، مقابله با تهدیدات و تجاوزات دشمن و عوامل ضد انقلاب و اشرار از دست داده و به اختلالات و نقص‌های جسمی یا روانی دچار شود.»آیا این حادثه میتواند از مصادیق جانبازی باشد البته با توجه به استناد به این تعریف از جانباز ؛ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پرسشگر :

جانباز: کسی که سلامتی خود را در راه تکوین، شکوفایی، دفاع و حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی... .لطف بفرمایید بگویید دستاوردهای انقلاب چیست؟ تکوین و شکوفایی انقلاب چه معنی داره؟ اگر در جامعه کنونی حتما باید جنگ نظامی باشد وفرد به وسیله گلوله،ترکش ویا انفجار بمب کشته یا مجروح شود تا به عنوان شهید و جانباز معرفی شود خود مقام معظم رهبری میفرمایند جنگ کنونی جنگ نرمه نه جنگ نظامی پس هرکس در این را آسیب ببینه چی محسوب میشه آیا نقص قانون باید باعث بی ارزش شدن جهاد درراه خدا و انقلاب اسلامی شود مگه از شعائر انقلاب همین حفظ جایگاه مسجد و محرم نیست حتی رهبرکبیر انقلاب در اینباره میفرماید مسجد سنگر است سنگرها را پر کنید یا این سخن ایشون که درباره محرم فرمودند که این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته . پس دلیل حضور جوانان درمجموعه بسیج ومراسمات وابسته به آن چیست؟ اگر اینا نمیشه تعریف جانبازی و دلیل جانبازی پس باید قسمت اول این تعریف را حذف نمود

پرسشگر :

پس میتوان گفت این عمل هم شکل جدید جنگ کردن و ایثار میشه

جانبازی در حین خدمت بسیج احراز جانبازی حین خدمت جانبازی بسیجی جانبازی