مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

با سلام، حدود 5 ماه پیش با سیم کارت ایرانسل که به نام شخص دیگه ای بود، برای یک خانم و پدر دوستش که اون دوست همان خانم بود، پیامک فرستادم. الان به جرم توهین و تهدید و مزاحمت تلفنی، از صاحب سیم‌ کارت که آشنای من بوده ولی شاکی نمیدونه، شکایت شده. صاحب سیم کارت منکر پیامک دادن شده ( از پیام ها خبر داشته ولی اون پیام‌ نداده ) قاضی دستور مواجهه حضوری داده که توی اون جلسه هم قطعا دو نفر (صاحب سیم کارت و شاکی ) همدیگه رو نمیشناس. سوالم اینه که چطور میتونن همزمان از من هم شکایت کنن؟ چون تنها کسی که بهش مشکوک هستن منم .
قاضی بعد از مواجهه حضوری، وقتی ببینه همدیگه رو نمیشناسن، ممکنه دستور استعلام از گوشی و نقطه زنی بده؟ مسیج ها در حد تهمت و توهین و مزاحمت بوده. نوع گوشی در استعلام اهمیت داره یا نه؟ (گوشی رجیستر نشده و خاموش هست)
با توجه به این که 5 ماه پیش فقط 4 تا پیام و در یک روز فرستاده شده و دیگه تکرار نشده؛ ممکنه قاضی دستور ادامه روند پیگیری بده یا وقت دادگاه رو نمیگیره؟

پاسخ ها :

مهدي‌  رضا زاده‌ فيروزآبادي‌

مهدي‌ رضا زاده‌ فيروزآبادي‌ :

در صورتی که جرمی صورت گرفته باشد و شاکی شکایت بکند پرونده پیگیری می‌شود