مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الختیار

سلام، از یک خانومی وکالت تام دارم و این خانوم هم از فرزندانش وکالت تام دارد. حال اگر بخواهم ملکی را به نام فرزندانش بزنم به بودن اون خانم نیاز هست یا نه؟

پاسخ ها :

انتقال سند ملک با وکالت تام الاختیار انتقال ملک در صورت داشتن وکالت تام الاختیار از مالک انتقال ملک با وکالت تام الاختیار وکالت تام الاختیار اموال وکالت تام الاختیار