مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام با حق توکیل به غیر

با سلام.
شخصی به نام الف به برادرش وکالت تام با حق توکیل می دهد تا اموالش را به هر عقدی که خواست اعم از صلح یا هبه یا بیع به هر کس خواست ولو خودش منتقل کند. آقای ب در تاریخ 99/1/5 پسرش ج را به استناد حق توکیل به عنوان وکیل انتخاب می کند در تاریخ 99/1/6 الف آقای ب را از وکالت عزل می کند. آقای ج در تاریخ 99/1/20 به استناد وکالتی که داشته زمین الف را به د منتقل می کند.
الان الف دادخواست ابطال سند انتقال به طرفیت ب و د داده. نظر شما چیست؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
مستلزم بررسی مدارک است. می توان به تئوری وکالت ظاهری، تمسک نمود.
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید