مشاوره حقوقی رایگان - قرار کارشناس در دعوای خلع ید

باسلام. در دعوای خلع ید مشاعی خواهان با استناد به سند تک برگی مالکیت خود به طرفیت 4 شریک مشاعی و یک متصرف اقامه دعوا کرده دادگاه قبل از جلسه رسیدگی با استعلام از ثبت در جلسه رسیدگی مشخص میشود دو نفر از 4نفر خواندگان که مالک مشاعی بودن سهم خود را به شخصی واگذار کردن. البته ناگفته نماند در جلسه ی رسیدگی هیچ یک از خواندگان علی رغم ابلاغ حضور نداشته و همچنین شخص اخیر الذکر (منتقل الیه) هم باالطبع حضور نداشته. الان دادگاه پس از جلسه ی اول قرار کارشناسی صادر کرده و امر را به کارشناس ثبتی ارجاع داده است. الان چند سوال مطرح است. اول اینکه انتقال سهم دونفر از مالکین مشاع چه تاثیری در این دعوا دارد؟ اگر انتقال قبل از تاریخ دادخواست باشد به چه صورت است و اگر بعد از تاریخ دادخواست این اقدام رو کرده باشن به چه صورت است؟ دوم اینکه اساسا این قرار کارشناسی و ارجاع به کارشناس ثبتی میتواند بابت روشن شدن چه موضوعی باشد؟ ایا ارجاع به کارشناس ثبتی جز مراحل رسیدگی دعوای خلع ید مشاعی است؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

قرار کارشناس در دعوای خلع ید خلع ید مشاعی ملک مشاعی قرار کارشناسی خلع ید