مشاوره حقوقی رایگان - استعلام پلاک تعویض شده خودرو

سلام، خسته نباشيد. من يک ماشين داشتم، معامله‌اش كردم با يک ماشين ديگه. اون ماشين كه به من دادن بعد از چند وقت توقيف شد و بعد از دو سال تازه دادگاه به نفع من راي داد. الان حكم توقيف خودرويي كه من داده بودم به طرف را به من دادن. شماره پلاك جديدش را ندارم. خواستم بدونم از كجا ميتونم شماره پلاك جديدش را بگيرم و حكم توقيفش را اجرا كنم؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام از دوایر تعویض پلاک میتوانید پیگیری کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اداره شماره گذاری خودرو از طریق شماره شاسی و شماره موتور می تواند پلاک جدید را اعلام نماید