مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ بیع به واسطه عدم وصول چک

یه قرارداد داریم که در متنش قید کردیم در صورت عدم انجام تعهد خریدار نسبت به پرداخت ها و پاس شدن چک های مندرج در متن قرارداد ایشان مکلف به پرداخت خسارتی معادل 15 درصد ارزش مبایعه نامه به فروشنده می‌باشد و حق فسخ و استرداد قرارداد برای فروشنده محفوظ می‌باشد...

چک دوم خریدار که تاریخ 99/5/6 است
جاش خالی بوده
حالا سوال اینه که چک مذکور حتماً باید تو تاریخ خودش برگشت بخوره یا
با یک یا دو روز تاخیر هم قابل برگشت و فسخ قرارداد به استناد عدم پرداخت وجه میشه یا نه
پیشاپیش خیلی سپاسگزارم از جوابتون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به محض عدم پرداخت چک، فروشنده می‌تواند قرارداد را فسخ شده اعلام کند.