مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه دریافت مهریه

سلام
همسرم در منزل منو با فریب و فشار مجبور به امضا و اثرانگشت روی کاغذ تایپی اقرارنامه دریافت مهریه کرد که بنده در سلامت عقل و روان اقرار میکنم مهریه ام رو دریافت کردم و حق اعتراض و مطالبه ی مهریه ام رو ندارم. من واقعا راضی به اینکار نبودم و بعد با قسم و قول و قرار بنده رو اروم کرد و چند ساعت بعد امضا گرفتن از من به دو نفر که فامیل و همسایه بودن زنگ زد و خواست که به عنوان شاهد برگه رو امضا کنن. وقتی برای امضا اومدن فامیلیشون از من پرسید قبول داری گفتم بله و امضا کردن. ایا مهریه به من تعلق می گیره و راهی هست بتونم مهریه ام رو مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

گرفتن اقرارنامه به زور دریافت مهریه گرفتن اقرارنامه به زور اقرارنامه دریافت مهریه مطالبه مهریه اقرارنامه مهریه