مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن ملک به کلینک دندان پزشکی

با سلام . خانه مسکونی خودم را یکسال پیش جهت راه اندازی کلینک دندان پزشکی با قرارداد سه ساله اجاره داده . که خانه بصورت ویلایی به مساحت 250 متر مساحت کل زمین و 180متر مربع زیر بنا ساختمان . حال مستاجر در حیاط خانه زیر پارکینگ اقدام به ساخت یک اتاق بصورت کانکس به اندازه حدود 12 متر مربع کرده جهت نصب دستگاه رادیولوژی فک و صورت . که جداگانه از کار دندان پزشکی کسب درآمد کند . حال بنده تقاضای افزایش کرایه کرده ام . که موجر نمی پذیرد . و می گوید من کل ملک را اجاره کرده ام خواهشمند است راهنمایی فرمایید که آیا اینجانب در افزایش اجاره بابت اضافه نمودن زیر بنا حق دارم ؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

شمامی توانید ازطریق دادن دادخواست بخواهید که مستاجردست از تعدی وتفریط درملک استیجاری تان بردارید تاایشان به دلیل اینکه درکارشان مشکل ایجادمیکند ونمی توانند ازدستگاهشان استفاده کنند مجبورخواهندشد باشمادرخصوص اجاره توافق کنند