مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

سلام
من یک هفته پیش هم این سوال رو پرسیده بودم که متاسفانه جوابی ندادید. ما در آپارتمان سه طبقه و سه واحدی زندگی میکنیم که سه پارکینگ دارد و پارکینگ ما مزاحم میباشد و در سند قید شده که به پارکینگ شماره 2باید اجازه عبور بدهیم . دو واحد دیگر برای یک خانواده هست که یک اتومبیل دارند و درحال حاضر میتوان اتومبیلها رو جوری پارک کرد که مزاحم هم نباشیم اما متاسفانه ایشون لجبازی کرده و قبول نمیکنند و میگن یا باید اجاره پارکینگ به ایشون بدم یا سرجای خودم پارک کنم و ایشون هر لحظه که دوست داشتن و اراده کردن باید اجازه عبور و مرور داشته باشن. و چون من همیشه منزل نیستم که بتونم اینکار رو انجام بدم ایشون میگن سوییچ بهشون بدم سوال من اینه که اول قانوش چی هست ؟ دوم اینکه من میتونم اجازه عبور به ایشون ندم و آیا ایشون میتونه با جرثقیل ماشین منو جا به جا کنه ؟ اگر بهشون سوییچ بدم و ماشین من در این جا به جایییها توسط ایشون آسیب ببینه مقصر ایشون هست یا خیر ؟
لطفا جواب من رو بدید.
ممنون

پاسخ ها :

حمید والائی

جناب آقای حمید والائی:

سلام . قانونا اگر فضای پارک استاندارد باشه ایشون نمی تونه چنان خواسته ای داشته باشه.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما نمی توانید از حدود خود و به ملک( پارکینگ اختصاصی) دیگران تجاوز کنید و مالک پارکینگ اختیار اموال خودش را دارد( الناس مسلطون علی اموالهم) و قانونا می تواند ممانعت نماید و از طرفی چون دیگران در پارکینگ شما حق عبور دارند شما نمی توانید ممانعت از اعمال حق نمایید بهترین راه خویشتنداری و حل مسالمت آمیز موضوع است موفق باشید