مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت قیمت زمین قابل افراز با زمین غیر قابل افراز

قطعه زمینی به عرض حدود 2/5 متر وطول 49 متر به مساحت حدود 164 متر مربع مجاور پلاک اصلی ما واقع است که قبلا جز پلاک اصلی ما بوده و در موقع ساخت رها شده در حال حاضر دارای سند به نام دولت جمهوری اسلامی است و بعلت ابعاد و مساحت آن و اینکه اطراف آن ساخته شده قابل خرید توسط مس دیگری غیر از ما نیست از نظر قانونی قیمت زمین مذکور با شرایط فوق و تفاوت آن با یک زمین قابل افراز ‌قابل ساخت چگونه است

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام میتوانید از کارشناس رسمی دادگستری قیمت را بررسی نمایید