مشاوره حقوقی رایگان - ابطال فروش زمین غیر قابل افراز

یه زمین که مشاع هستش و برای گرفتن سند تک برگ همه توافق کردیم و از اداره ثبت گرفتیم ولی برای تفکیک هیچک کدوم قبول نمیکنن من از اداره ثبت تقاضای افراز کردم که اعلام بخاطر کشاورزی بودن غیر قابل افراز هستش اگر تقاضای فروش بدهم و زمان مزایده ورثه بابت تقسیم توافق کنن میتونم خودم که تقاضای فروش دادم تقاضای ابطال مزایده کنم

پاسخ ها :

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

در صورتی ک شما خواهان باشید تنها با تقاضای شما اجرائیه صادر می شود