مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در بزرگراه

سلام
ساعت ده و نیم شب کرج به تهران لاین یک و دو بودم که به خروجی استاندارد رسیدم و همزمان من و ماشین جلوییم، به تناسب هم و رعایت آینه، به لاین سه می‌رفتیم، که ماشین جلویی من یهویی سمت چپ گرفت و من که پشت سرش بودم یه پراید متوقف جلوم بود، دقیقا بغل گاردریل بود و اول خروجی وایساده بود، که چون خروجی رو رد کرده بود و ایستاده بود که عقب بگیره و وارد خروجی استاندارد بشه، که من باهاش برخورد کردم. بعد ادعای کذب میکنه بنزین تموم کردم، وایسادم بنزین بگیرم از بقیه، بعد دوباره که آمپر بنزین بالا بود گفت، خاموش شده بوده. من گفتم شاید بنزین تموم کردم و هر بار داستان عوض می‌کرد .. درصورتی که ده متر جلوتر میتونست تو خاکی وایسه و ایشون کاملا یک لاین اسفالت رو سد کرده بود و حتی بیشتر از اندازه یک ماشین از لاین رو، به ادعای خودش پیاده شده بنزین بگیره. با توجه به اینکه کاملا اول بالای گاردریل خروجی وایساده بود و جایی که راه باریک میشه و این که می‌تونست فقط ده قدم هول بده تا از آسفالت بیرون بره و راه رو نبنده و این که فلاشر نزده بود و بعدا روشن کرد و یا طبق ادعای خودش ماشین رها کرده به هوای بنزین. مقصر اصلی واقعا کی هست؟ بارها دیدم راننده‌ها خودشون وایمیسن و آمار میدن به خرابی ماشین شون و علامت میزارن یا طبق قانون توقف ممنوعه در حاشیه آزادراه و اتوبان مخصوصا ابتدای ورودی ها و خروجی ها و درصورت نقص فنی باید با امداد تماس بگیرن و ماشین رو خارج کنن از محل تردد. همه این ها به خاطره اینه که سرعت بالا و مجاز اونم توی شب توی آزادراه هست. مقصر اصلی کی هست ؟ اونی که از پشت زده یا اونی که سد معبر کرده ؟

پاسخ ها :

اسداله داوری ایردموسی

اسداله داوری ایردموسی :

استان :

کارشناس راهنمایی و رانندگی درصد تقصیر دو طرف را تعیین میکنه البته به اون هم بعدا می تونید در مهلت قانونی اعتراض کنید