مشاوره حقوقی رایگان - حیاط جنوبی مشاع

بنده طبقه همکف ملک جنوبی را خریدم که زمان خرید درب اهنی ورود به حیاط جوش خورده و حیاط به عنوان در اختیار که فقط از اتاق خواب من راه دارد فروخته شد.
بعد از خرید به علت قدیمی نشست کف حیاط و شکسته بودن موزاییک ها اقدام به نوسازی کامل حیاط نمودم و مدیر ساختمان گفت که حیاط دست شماست و مابقی همسایه هزینه ای بابت حیاط نمیدن .
الان که حیاط واقعا زیبا شده همسایه ها شکایت کردن که درب رو باز کن ماهم استفاده کنیم
مدیر ساختمون هم زیر حرفش زده و میگه من نگفتم حیاط دست توست و بقیه همسایه ها هم میگن ما که نگفتیم خرج کن مشکل خودته .
الان من باید چکار کنم ؟ در ضمن پنجره و درب اتاق خوابهای من کامل تو حیاطه و دید داره .

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قسمت های مشاعی ساختمان مالیت ان مال همه مالکین است و جنانچه قسمت مشاعی استفاده اختصاصس شود هزینه های ان با کسی است که استفاده اختصاصی میکند و اگر همه استفاده میکنند هزینه های ان هم با همه مالکین است