مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با همسر صیغه ای خودم

بعد از فوت برادرم بنده که مجرد بودم با زنش ازدواج کردم. وی از برادرم کودک یک ساله دارد حدود 5 ساله به طور صیغه زندگی میکنم. یک ماه پیش بهانه واهی جر بحثی راه انداخت و تا جای پیش رفت که بنده برای ساکت کردنش سیلی به او زدم و سریعا دو مشت و لگدی به من زد. من تا دیدم فایده ای ندارد به خانوادش خبر دادم. او که سابقه چندین بار اقدام به خودکشی دارد تا امدن خانوادش ماندم و تا رسیدن از خانه رفتم بیرون. بعد که برگشتم تمام خانه را بهم ریخته دیدم. و چندین قلم وسایل. کلیه مدارک شناسایی و غیره را با همکاری پدر و مادرش برده است حتی قلک پسر خودش را هم پاره و پولهایش را برده. و با سوء استفاده از اعتیادی که قبل از ازدواج با او داشتم شکایاتی علیه من کرده. من جمله گرفتن مهریه و نفقه ایا با توجه به صیغه بودن که بین خود خواندیم شکایتش راه به جایی میبرد و خودم میتوانم علیه او و خانواده اش شکایت کنم

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

مهریه و نفقه در صورت صیغه نامه شرعی و قید این مباحث در آنها به ایشان تعلق میگیرد. شکایت شما اگر بابت سرقت لوازم شخصی شما باشد شاید نتیجه داشته باشد اما نیاز به اثبات دارد. حتما به مشاور مراجعه کنید