مشاوره حقوقی رایگان - امکان طرح دعوی

سلام، ملکی دارم در مازندران، شهرستان نکا، حدودا 2500 متر که طول ان 100 متر بر جاده س، ملکم بعد از اخرین پلاک حریم روستاس و جالب تر اینکه ملک در حریم شهر واقع شده و کاربری صنعتی داره، اداره راه و ترابری با توسل به تبصره 1 ماده 17 قانون ایمنی راه مجوز ساخت نمیده، تمام روبروی ملک و قبلش روی 17/5 متر ساختن، ولی به من میگن عمق کافی نداره زمین، با توجه به عرض جاده و اعمال 15متر نوار تاسیساتی عملا چیزی باقی نمیمونه، حال آیا من تا کی باید زمینم در این وضعیت باشه تا روزی شاید در این نوار تاسیساتی طرحی اجرا شود؟ سالهاس فقط زمین من به همین صورت افتاده چون نخواستم غیر مجاز بسازم، ممنون میشم بفرمایید ایا میشود نسبت به تعیین وضعیت زمین اقدامی انجام داد؟ سپاس

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید دادخواست لازم را داده و از طریق دادگاه مشکل را حل کنید