مشاوره حقوقی رایگان - محکوم نمودن هیات مدیره شرکت به پرداخت بدهی

با سلام
شرکتی را با سهامی خاص طبق قرارداد محکوم به پرداخت حق و حقوق خود نمودم ولی بعد از توقیف حسابهای خالی شرکت که همگی صفر بودن و شرکت دارایی غیر نقدی دیگری هم ندارد
اکنون با توجه به قانون تجارت درخواست شکایت هیات مدیره را نمودم ولی قاضی رای به بی حقی اینجانب صادر نموده است بر اساس ماده 197 قانون دادرسی و 1257 قانون مدنی حالا چگونه می توانم حق خود از هیات مدیره دریافت نمایم

پاسخ ها :

محکوم نمودن هیات مدیره شرکت به پرداخت بدهی مطالبه حقوق از هیات مدیره شرکت مطالبه حقوق از شرکت هیات مدیره شرکت