مشاوره حقوقی رایگان - احتساب سنوات تحصیلی دانشسرا

سلام ضمن عرض خسته نباشید در مورد احتساب سنوات فارغ التحصیلان دانشسراهای دوره چهارساله با توجه به اینکه سال ورود 1370و سال اخذ دیپلم 1374بوده است و از سال 74تا76با توجه به عدم بکارگیری فارغ التحصیلان دانشسرا خواستم ببینم چهار سال جزو سابقه محسوب میشود یا خیر
لازم بذکر هست در سال 1375 در دانشگاه ازاد اسلامی مشغول به تحصیل در دوره کارشناسی شدم و در سال 1376 بعد دو سال وقفه در اموزش و پرورش با مدرک دیپلم دانشسرا بکار گرفته شدیم اما چهار سال را در سابقه محسوب نکردند لطفا در این خصوص راهنمایی بفرمایید.

باتشکر از شما

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام بله میشه ولی باید هزینه دوسال را خودتان واریز کنید