مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد قرارداد موقت

سلام
کارفرما میتواند سنوات را در قرارداد فیکسی بگذارد و بگوید در حقوق ماهیانه پرداخت میشود؟
یا باید حقوق مجزا باشد و سنوات به مقدار یک ماه حقوق آخر سال به کارمند پرداخت شود؟
و یا توافقی میباشد؟
ضمنا حقوق پایه را چرا پایین رد میکنند؟

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اگر کارگر و کارفرما در قرارداد مکتوب خود، درخصوص نحوه پرداخت حق سنوات توافق نموده باشند به توافق عمل و حکم می شود و در صورت عدم وجود توافق خاص فی مابین ایشان طبق قانون و آیین نامه اجرایی عمل و حکم خواهد شد.
علت رد کردن حق بیمه با حداقل حقوق و دستمزد پیشبینی شده در مصوبات هر سال اینست که سایر آیتم های متعلق به کارگر بر اساس میزان حقوق و دستمزد اعلامی محاسبه شود در حالی که خلاف واقع و غیرقانونی است