مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص اراضی مسکن و شهرسازی

با سلام ما یه ملک تجاری مسکونی داریم به مساحت 440 متر که برای 360 متر آن سند ششدانگ داریم و مابقیش 80 متر آن که داخل ملک ماست طبق اعلام اداره مسکن شهرسازی متعلق به آن اداره می باشد پدر ما سال 1382 برای دریافت سند ان 80 متر اقدام نموده که گفتن باید ماده 148 اقدام بشه و سه تا فیش دادن و همشون اون زمان پرداخت شده اما متاسفانه الان که مراجعه کردیم برای دریافت سند در پرونده دو تا از فیش ها موجوده و اون فیش اصلی که بملغ 700 هزارتومان می باشد موجود نیست بانک هم میگه فیش ها رو امحا کرده حالا اداره مسکن و شهرسازی میگه باید قیمت روز رو پرداخت کنین که حدود 700 میلیون میشه در حالی کل ملک 2 میلیارد نمی ارزه ایا راهی وجود داره که مشکل رو حل کرد.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ممکن است فیش ها از بین رفته باشد اما تراکنش های حساب بانکی باقی خواهند ماند. شما می توانید ازبانک استعلام بگیرید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.