مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه ای بدون سند

با سلام و احترام
من 34 سال سن دارم و 15 سال پیش تقریبا بیست روز قبل از اینکه برم خدمت سربازی یک زمین 200 متری در منطقه مسکونی خریداری کردم و تنها سندم قولنامه می باشد که بعد از 15 سال می خواهم اقدام به گرفتن سند از طریق مراجع قانونی بکنم آیا من حق اقدام کردن دارم ؟ در ضمن معارضی روبروی زمین من می باشد که ادعا می کند زمین متعلق به او می باشد. لطفا راهنماییم کنید
با تشکر از شما و با تشکر فراوان از دادگاه عادل و محترم

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
در صورتی که ملک سابقه ثبت سند رسمی داشته باشد می بایست دادخواست ای تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده مطرح کرد در غیر این صورت می توانید از اداره ثبت اسناد و املاک برای اخذ سند رسمی تک برگ اقدام نمایید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بله حق پیگیری حقتان را دارید و هیچ مشکلی نداردکه انزمان خدمت نرفته بودید