مشاوره حقوقی رایگان - احکام چک و قولنامه

سلام چند وقت حدود 2 ماه قبل یک واحد اپارتمان رو فروختیم. و الان یک چک بابت سند مونده که پاس بشه. البته این چک قبلا بدون تاریخ بود و خریدار به هیچ وجه اون رو پاس نمیکرد. اما حالا یه مهلت برای تامین مبلغ این چک گرفته. ما مشکلی برای سند زدن نداریم یعنی کافیه ایشون بخواد ما همون لحظه انتقال میدیم. و بابت ضمانت هم یک چک به ارزش کل اپارتمان پیش املاک امانت گذاشتیم. حالا با توجه به اینک این اقا هیچ ثباتی ندارن و حتی تهدید هم کردن که چک رو پاس نمیکنن اگر چک پاس نشد چه اقدام قانونی ما میتونیم بکنیم؟؟؟؟ ممنون

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به بندهای قرارداد اقدام کنید و نسبت به چک اقدامات لازم را انجام دهید