مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق اداره کار

باسلام و احترام
بنده 4 ساله که تویه شرکتی کار میکردم که منو اخراج کردن و تهمت زدن بهم الان 8 ماهه هیچ گونه تسویه حسابی انجام ندادن اداره کار شکایت کردم بابت اضافه کار و ماموریت و حقوق سمت ای 8 ماه جانشین بودم که داشتم حالا هیچ گونه مدارک و مستندات رو شرکت به اداره کار ارائه نمیده و جلسه اولم نیومدن لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

خود اداره کار رای صادر میکنه منوط به اینکه اثبات بشه شما دراون شرکت اشتغال به کار داشتید.
(جواد زارعی وکیا پایه یک دادگستری ومشاور حقوقی 09122219001)