مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق ضامن وام

با سلام، مادر من ضامن کسی شده و اون وام گیرنده اقساط وام را نداده. از مهرماه پارسال از حقوق مادر من اقساط را کم می‌کنند. حالا اون وام گیرنده خودش آذر ماه پارسال بازنشسته شد و مثل مادر من حقوق بگیره. ولی حالا هنوز در صورتی که خود وام گیرنده، حقوق داره از ضامن که مادر من باشه کم می‌کنند؛ و از خودش کم نمیشه. حالا ما باید چیکار کنیم؟ در ضمن مادر من حقوق بازنشستگی پدرم را میگیره که فوت کرده. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام هرآنچه که از حقوق مادرتان کسر شده میتوانید از وام گیرنده مطالبه کنید