مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به بردن بدون اجازه همسر به کمپ

سلام، مادر خانوم بنده تهدید میکند که میتواند بدون اجازه شوهر دخترش را که اعتیاد به مواد دارد را به کمپ بفرستد آیا مادر زن میتواند بدون کسب اجازه از شوهر دخترش را به کمپ به صورت قهری ببرد؟ با نامه دادستانی چطور؟ اگر ببرد شوهر بعد از باخبر شدن میتواند در اسرع وقت همسرش را از کمپ بدلیل اینکه او اجازه همچین کاری را نداده است آزاد کند؟ ( پدر دختر مرحوم شده است ) با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر اجبار شخص به ترک اعتیاد تنها در صورت حکم دادگاه ممکن است.در غیراینصورت هیچ شخصی نمیتواند فرد را مجبور به ترک اعتیاد یا بستری کند