مشاوره حقوقی رایگان - بردن زن به کمپ ترک اعتیاد بدون اجازه شوهر

باسلام. جناب خواهش میکنم کمک کنید چون وقتی صحبت پول و حمایت‌های پشت پرده میشود حرف حق تو خریداری ندارد که هیچی، بلکه میدونم کارشون منجر به طلاق این بنده خدا خواهد شد ولی باز هم بی تفاوت هستند.
بدون اجازه من همسرم رو به عنوان مراجعه به پزشک به کمپ بردند. در صورتی که میگیم آره حتی ایشون چند باری چنین اشتباهی کرد و در خونه مواد مصرف کرد ولی با توافق من و اون در خونه داشت قطع مصرف میکرد. خلاصه بردنش کمپ و مگر میشود یک خانمی که اشتباه کرد رو بخواهید مثل افراد دیگر کل دوره رو باشد. آدم دیوونه میشود و این که خواهر او معرف او بود.
آیا این قانونی هست که بعد از پایان دوره و طبق خواسته خانواده اش همسر من رو به من ندهند و متعجب شدم که چطوری هست الان 10 روز از دوره او هم گذشته است.
از نظر روحی و روانی هم پسر من و من و بدتر خودش دارد داغون میشود و متوجه شدم که چون همسر من عاشق زندگی کردن با هم هستیم برای همین خانواده اش با تهدید و فشار روحی که تا راضی به طلاق نشوی بیرونت نمیاریم دارند او را عذاب میدهند و خانم مدیر کمپ هم به نامردی با اون ها همکاری می‌کند. آخر مگر میشود به من تحویل ندهند و خانواده چنین خیانتی به او کنند؟ آیا روز جمعه هم قاضی کشیک هست و به من کمک‌ میکند؟ ممنونم

پاسخ ها :

بردن زن به کمپ ترک اعتیاد بدون اجازه شوهر کمپ ترک اعتیاد