مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار شهرداری

سلام، خسته نباشید.
ببخشید مزاحم شدم.
ما از رشت مزاحمتون میشیم ، شهرداری *** رشت. من و 4 نفر دیگر را اول خرداد به عنوان راننده وارد شهرداری کردند.
ولی بعد از 49 روز بدون حقوق و بی دلیل به ما گفتن هر 5 نفر اخراج.
دلیلشو پرسیدیم گفتن شهردار دستور داده، ما تو این 49 روز بارها حرف قرارداد و پیش کشیدیم و گفتن باید 2 ماه بگذره.
الان هم میگن اخراج و هیچ کاری نمی‌تونین بکنین.
ما هیچ قراردادی امضا نکردیم، هیچ جایی امضا ندادیم حرفی از قرارداد میزدیم می‌گفتن باید 2 ماه بگذره بعد.
ولی شب‌هایی که کشیک موندیم و روزها با مهندس ناظر و مهندس عالی می‌رفتیم کشیک، به ما برنامه دادن هم از طریق واتس اپ و هم برنامه کاغذی دادن، که مشخصه ما شب‌ها با کی تا صبح
کشیک بودیم.
از شما خواهش می‌کنم کمک کنین ببینیم می‌تونیم کاری کنیم؟
اصلا اجازه نمیدن که ما به سازمان وارد شیم تا حرفی بزنیم.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام به اداره کار شکایت کنید