مشاوره حقوقی رایگان - ارتقاء پست سازمانی

با سلام و احترام اینجانب از نیروهای رسمی (دائم) 18 سال خدمت که از طریق آزمون وارد یکی از شرکت های تابعه وزارت نیرو هستم.
می خواستم بدونم آیا شرکت می تونه در دادن پست سازمانی نیروهای رسمی رو بدون ارتقاء پست نگه داره حتی با وجود داشتن مدارک بالاتر، سابقه کار بیشتر و داشتن شرایط احراز و در عوض نیروی های مدت معین که تبدیل به دائم هم نشدند را در پست ریاست قرار بده و چارت خالی هم داشته باشه ولی به نیروهای رسمی که حتی از طرف مدیران خودشون پیشنهاد شدند نده در واقع کارمندان رسمی شرکت رو در جایگاه کارشناس نگه داره پس چه فرقی بین ما که این همه سختی رو برای استخدام تحمل کردیم مراحل مختلف آزمون، مصاحبه و گزینش رو طی کردیم با افرادی که به صورت نیروی قرارداد پیمانکاران وارد شرکت شدن و از نفوذ استفاده می کنن و کم کم نیروی قراردادی به مدت معین شرکت می شن و حالا هم پست می گیرن و هم در شرف تبدیل وضعیت به دائم هستند، وجود داره. به قاطعیت خدمتتان عرض می کنم همواره کارآمد تر هم بودیم و هر لحظه حاضریم در آزمون دیگری برای تصدی این پست ها با این افراد در مراجع معتبر مشابه آزمون های استخدامی که دادیم را مجدد بدیم به کجا و به چه طریقی امثال من می تونیم از حقوق خودمون دفاع کنیم آیا ارتقاء پست سازمانی حق ما نیست دلایل عدم صلاحیت ما چیست؟
موارد اینچنینی زیاد هست و سبب سرخوردگی خودم و برخی دیگر از کارمندان هم شده. چطور و چگونه می تونیم از طرق اداری و قانونی پیگیر باشیم.

پاسخ ها :

مهدی فخر

مهدی فخر :

استان :

با سلام
رابطه استخدامی مستخدم با دولت یا شرکتهای وابسته به آن از باب امنیت شغلی موثر است چرا که وقتی دولت یا شرکتها با تعدیل مواجه گردند قطعا رابطه استخدامی رسمی دارای اهمیت فروانی است
اما
ارتقاء پست سازمانی ارتباطی به رایطه استخدامی ندارد بلکه تا حدود بسیار کمی آن هم از لحاظ روانی موثر است
من باب مثال اگر شما کارشناس هستید و می خواهید کارشناس مسئول شوید با تایید مقام مافوق محقق می گردد
وگرنه از لحاظ قانونی افزایش حقوق و مزایای شما اتفاق می افتد