مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما و اخذ حقوق بیکاری

با سلام خدمت شما مشاور گرامی

اینجانب (مهندس کامپیوتر ) به مدت 9 سال در یک شرکت خصوصی که کارهای پیمانکاری عمرانی را انجام میده ( سد ، تونل و راه ) مشغول به کار میباشم .
شرکت مذکور دارای چند کارگاه مشغول بکار و فعال در کشور میباشد ، ولی دفتر مرکزی در تهران - پاسداران ، واقع میباشد ، که جمعا دارای 20 نفر کارمند دارد.
متاسفانه حدود 8 ماه عقب افتادگی حقوق داریم ، و هر ماه یک ماه عقب می اندازد ( به عنوان مثال حقوق برج 7 سال 1398 را برج 2 سال 1399 پرداخت کرده است )
در ضمن نه از عیدی و نه از پاداش 1398 هم تا این لحظه خبری نیست . فیش حقوقی هم نداریم ، مساعده هم به طور سلیقه ای داده میشود .
هنگام اعتراض به مدیریت ، تنها عکس العمل عدم پاسخگویی میباشد ، و همه رو بلاتکلیف گذاشته و عدم نیاز هم نمیدهد ، در صورت تسویه حساب ، 20 درصد از کل مطالبات
( حقوق ، عیدی ، سنوات ) را پرداخت کرده و بقیه را دو فقره چک 3 الی 4 ماهه می دهد ، که میگوید طبق قانون کار میباشد.

1- بیمه کارمندان دفتر مرکزی از شهرستان رد میشه و به اصطلاح بیمه کارگاهی است در صورتی که ما در تهران مشغول کار میباشیم .
آیا حقوق بیکاری شامل حال ما میباشد . ایا رد کردن بیمه پرسنل شاغل در تهران از شهرستان تخلف میباشد یا نه ؟
2- ایا با شکایت از کارفرما ، کاری پیش میرود با شرایط موجود - شکایت را از تهران یا شهرستان باید انجام داد ؟
3- در ضمن من مجموعا 18 سال سابقه کار دارم و 10 سال پیش 11 ماه حقوق بیکاری دریافت میکردم .

با توجه به عدم اگاهی به قانون ، اینجانب را راهنمایی کنید .

با تشکر - روز خوش - 26-4-99

پاسخ ها :

صادق امیری مقدم

جناب آقای صادق امیری مقدم :

رفتار آنها طبق قانون کار نیست ، از هر جا اقدام کنید فرقی نمیکند ولی از جایی که به کارگیری شدید اقدام نمایید تا بعنوان ماموریت در تهران تلقی شود و حق ماموریت تعلق بگیرد بیمه بیکاری قبلی ار سقف بیمه بیکاری فعلی کسر میگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی

اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشد
حقوق و مزایای شما از طریق هیات های اداره کار قابل مطالبه است
ابتدا در دفاتر پیشخوان احراز هویت شده
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کرده
آنگاه تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری دادخواست طرح و دفاع نمایید
اگر محکوم شوند علاوه بر حقوق و مزایا وفق مصوبات اداره کار و تادیه حق بیمه به صندوق تامین اجتماعی جهت لحاظ سابقه بیمه به کارگر ؛کارفرما می بایست به دو تا ده برابرحق بیمه ای که واریز نشده است در حق تامین اجتماعی جریمه پرداخت نماید که بعضا مبالغ قابل توجهی خواهد بود…