مشاوره حقوقی رایگان - عدم انتقال وام

سلام بنده یک خونه که وام مسکن داشته فروختم به یک نفر. قرار این بود که اقساط بانکی رو پرداخت کنه و بزنه به نام خودش. حالا چند وقت یک بار میره قسط پرداخت می‌کنه ولی به نام نمیزنه. وام الان تقریبا دو سال میشه. همیشه هم امروز فردا میکنه. حالا من یک برگ قولنامه داشتم که دستی بود گم کردم. سند خونه هم در رهن بانک هست. من باید 4 میلیون بهش بدم چون به نام نزد، من چک پاس نکردم. از اول قرار بود که وام به نام شد بهش بدم. حالا من چک دستش دارم نه چک میده نه به نام میکنه. باید چه کار کنم؟ این شده یک دردسر برام. نمی‌تونم وام بگیرم 2 سال مشکل پیدا کردم.

پاسخ ها :

عدم انتقال وام مسکن توسط خریدار عدم انتقال وام ملک عدم انتقال وام مسکن انتقال وام مسکن به خریدار ملک انتقال وام مسکن وام ملک وام