مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

با سلام، مردی با وصیت ثبتی، ثلث اموال خود را به همسران خود بخشیده است. قبل از فوت او، یکی از همسران فوت کرده و حال تکلیف ثلث مورد بحث چگونه می‌باشد؟ لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سهمیه همسر ی که فوت کرده به ورثه او می‌رسد شوهر هم جز وراث است

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

نسبت به همسری که فوت کرده وصیت معتبر نیست . جهت مشاوره مستدل باید وصیتنامه وسایر مدارک مطالعه شود.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 با حق المشاوره )